___________________________________________________

Ez a PSP játékok birodalma, nézd meg a videókat töltsd le a játékot, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg!

Mostantól bárki írhat kommentet a bejegyzések utáni ceruza ikonnal (megjegyzések), írjatok véleményt a játékokról, több szem többet lát!

Utolsó leírások:

Dantes Inferno

N+

Patapon 2

Keresés az oldalon

Egyéni keresés

2010. március 15., hétfő

Dantes Inferno

Régóta vártam ezt a Dante Alighieri által a 14. században papírra vetett művéből készült játékot, és most végre alkalmam nyílt kipróbálni. Már a játék megjelenése előtti reklámhadjárat során vetített videón látszott, hogy egy igényes játékot fog a kezébe kapni a boldog PSP tulajdonos.



A bemutató videóhoz hasonló minőségű intro után kezdődik is a játék, mikor is magával a halállal kell megkűzdenünk, és demonstrálnunk kell, hogy mi is jól bánunk a kaszával... Sikeres küzdelem után nem sokkal elnyel bennünket a pokol, ahol megkezdjük kellemes utazásunkat a fröcskölő agyvelők, a meztelen női mellek és a csúf szörnyetegek világában.

Aki játszott már a God of War -ral, az valószínűleg meg fog lepődni azon, hogy mennyire pofátlan módon koppintották le a játékot a Dante Poklának fejlesztői. Valószínűleg valami ilyesmit mondhatott az Electronic Arts managere a fejlesztés megkezdése előtt a programozó csapatnak:
"Fiúk, biztosra megyünk! Egy olyan játékot csinálunk, amiben a főhős irányítása, a kameramozgás, a design, az átvezető videók mind-mind a God of War-ból lesznek átvéve, ha nekik bejött, akkor nekünk is be fog! Legyen jó véres, az kell a népnek, és rakjunk bele jó sok csöcsöt és meztelen csajokat! Kasszát fogunk robbantani!"

A hasonlóságok azonban ezzel még nem értek véget. A Dantes Inferno-ban is kivégezhetjük ellenfeleinket a megfelelő időben, itt is ütemes gombnyomogatással tudunk ajtót nyitni, energiát és varázserőt nyerni a (ládák helyett) oltárokból. Az elpusztított ellenfeleink lelkét összegyűjtve új képességeket fejleszthetünk ki (ismerős ugye?), a főszörnyek legyöngítése után kis minijátékban kell a megfelelő pillanatban lenyomnunk a kijelzett gombot, hogy végleg elszenderítsük a közénk és szerelmünk, Beatrice közé álló pokolfajzatokat. Szívesen megnézném a God of War fejlesztőit, amikor kipróbálják a Dante-t, valószínűleg sok káprázatos káromkodással gazdagodhatna a szókincsem általuk...

A játékmenet elég változatos, néha magával ragadóan izgalmas, de van amikor unalomba fullad, és nem egyszer idegesítő. Előfordult, hogy azért nem tudtam továbbjutni, mert nem látszódott a rossz kamerapozíció miatt a kapu, amin átmehettem volna. Az ugrálós részeknél néha nem lehet látni célt, ami lezuhanás után pozitívan hat a játékos földhözvágó hajlamaira. A játék vége felé pedig kifejezetten ellaposodik a hangulat, amit csak a szép átvezető animációk színesítenek némileg.

A játék nem éri el a GOW szintjét, de csökkentheti az étvágyat addig, amíg nem játszhatunk a God of War 3 -mal, ami sajnos csak PS3-on elérhető.

Érdekesség, hogy a játékhoz egy anime stílusú rajzfilmet is készítettek Dante's Inferno Animated címmel. Ha másért nem is, a látványvilága miatt érdemes megnézni (a története sajnos elég gyenge). Egy bemutató videót is láthattok róla lejjebb.

Grafika: 90%
Zene: 88%
Játszhatóság: 78%
Összesen: 82%





Torrent: http://www.gamestorrents.com/download.php?id=6023

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése