___________________________________________________

Ez a PSP játékok birodalma, nézd meg a videókat töltsd le a játékot, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg!

Mostantól bárki írhat kommentet a bejegyzések utáni ceruza ikonnal (megjegyzések), írjatok véleményt a játékokról, több szem többet lát!

Utolsó leírások:

Dantes Inferno

N+

Patapon 2

Keresés az oldalon

Egyéni keresés

2010. március 27., szombat

PSP emulátor PC -n?

Kivételesen nem játékról fogok írni, hanem arról, hogy van-e lehetőség arra, hogy PC-n PSP-játékokkal játszunk. Jelenleg három csapat is dolgozik azon, amit a Playstation-nel már sikeresen megtettek, egy működő, valós fps-t (képkocka/mp) produkáló emulátort szeretnének létrehozni. A legígéretesebb program jelenleg a java alapú JPCSP. Több játék is játszhatónak bizonyult, de az összetettebbek sajnos még nem futtathatók megfelelő sebességgel (Pl. God of War).



Másik, sajnos már befejezett fejlesztés a Potemkin, ami a Pinball , a Puzzle Bobble Pocket és a Puyo Puyo című játékok futtatására alkalmas (persze csak akkor legális a dolog, ha a játékot meg is vásároljuk).



Végül a PSPE-t kell megemlíteni, ami szintén képes homebrew játékok és demo-k futtatására (ami viszont legális).



Ez nyilvánvalóan egy kényszermegoldás lehet azok számára, akiknek nincs PSP-jük, de szeretnék kipróbálni valamelyik játékot. A tökéletes emulátor még nem készült el, azonban a konzol jelenleg olyan olcsón beszerezhető, hogy én inkább azt javaslom, hogy vegyetek PSP-t, mert megéri az árát!

5 megjegyzés:

  1. helló
    Csinálnál egy olyan cikket is videóval alátámasztva hogy hol kell letölteni és hogy kell beállítani egy PS2 emulátort? PS1 emulátorom már van és minden megy rajta.(psx 1.13)
    És nagyon jó az oldalad,tartalmilag.

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    erre szokták mondani, hogy Google jó barátod. Sajnos soha nem használtam még PS2 emut, emiatt sajnos nem tudok segíteni. Olyan számítógépem sincs, amin futna, mert annak kell vas az tuti. Örülök, hogy tetszik az oldal, majd igyekszem fejleszteni, de sajnos el vagyok mostanában havazva, mint vakond.

    VálaszTörlés
  3. Én használtam, k lassú még erőgépen is - olcsóbb, ha veszel egy csippelt ps2-t 20e-ért; amúgy meg google.

    VálaszTörlés
  4. PATAPON megy ezeken az emukon?

    VálaszTörlés